Om Nord-Kran

Om Nord-Kran

Nord-Kran er kjent for å bygge sterke men lette påbygg til tilhenger, lastebil, pick-up , marine og andre bruksområder. Vi leverer en av markedets beste nyttelaster, og er fleksible og løsningsorienterte i vårt arbeid. Har du spesielle behov, eller trenger en fleksibel løsning? Ta kontakt med oss da vel!

Vi har vært i markedet siden 1974, og har siden da jobbet aktivt for å bygge Nord-Kran til en merkevare med påbygg og kran som en enhet. Vi utvikler oss stadig, og jobber aktivt for å alltid kunne tilby best kvalitet og best service i markedet.

Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til lastebilkraner og minikraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

Nord-Kran er en spesialisert bedrift innen løfteutstyr til lastebiler. Vi importerer de anerkjente italienske Fassi-kranene som bl.a. benyttes av US Army og FN, Tam krokløftere og komprimatorer, Rozzi grabber, klør, rotatorer og demoleringsutstyr, samt Tizmar pallegafler, grabber, rotatorer og klør.

I tillegg har vi eget autorisert påbyggerverksted der vi tar alle typer påbygg, fra containerrammer til komplette planpåbygg. I tillegg til montering står vi for rådgivning og veiledning når det gjelder krantyper, arbeidsområder og priser, samt vedlikehold av alt utstyr vi leverer.

Vi er like opptatt av kompetansen vi besitter etter å ha vært i dette markedet i mer enn 35 år, som av produktene vi leverer. Vår innstilling er at det er jobben som skal løses som er det viktigste - ikke hvilke produkter som benyttes. Eller sagt på en annen måte - man kjøper ikke bormaskin; man kjøper hull! Vi vet hvilke kraner som egner seg til hvilke jobber, hva du måtte trenge av tilleggsutstyr, eventuelle forsterkninger som må foretas, og så videre.

Nord-Kran holder til i moderne lokaler på Gjelleråsen, nærmere bestemt i Industriveien 5, ved Skytta Industriområde.

 

Om Fassi - markedsledende italiensk design

Fassi-kranene er utviklet av et italiensk designforetak som tar sikte på å skape produkter som er markedsledere, både når det gjelder ytelse og sikkerhet.

Fassi har vært i markedet siden 1965, og har siden da blitt synonymt med produkter av ypperste kvalitet, med et fint design på toppen. Fassis designere jobber med de mest avanserte dataprogrammene, og kan simulere hva som faktisk vil skje når kranen brukes: harde stresstester brukes på prototyper for å verifisere i praksis det designprosessen har forutsatt. Hensynet til kvalitet begynner med materialvalget og fortsetter i de strukturelle detaljen, fra stål til den økologiske lakken som blir påført slik at Fassi kan garantere de høyeste nivåene av kjemisk og fysisk motstand og bevaring over tid.

 

Produkter vi leverer:

Fassi kran: Lastebilkran, tilhengerkran, minikran, mellomstore og store kraner, pickupkran, pick up kran

 

Fassi marinekran:  båtkran, kaikran, bryggekran, sjøkran

 

Jekko spesialkran: Mikrokran, microkran, spesialkran, miljøkran, småkran, beltekran, batterikran

 

Annet: Rozzi utstyr (grabber, klør, rotatorer, demoleringsutstyr),  TAM krokløftere (3-40 tonn), Tizmar (pallegafler, grabber, klør, demoleringsutstyr)

 

Vedlikehold: Komplett oppfølging og vedlikehold av produkter. Service er vår førsteprioritet!

 

35 års erfaring - din garanti for kompetanse