M25A

Løftelapasitet:

opp til 2,10 tm

Maks rekkevidde:

opp til 4,05 m

Dimensjoner:

L 0,71 m - W 0,34 m - H 1,52 m

Detaljer:

Walvoil monobloc distributor bank
Immediate stop device and pressure gauge

Annen beskrivelse:

Rotation 325° with screw without end and hydraulic motor

Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til kraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

Fassi-kranene er utviklet av et designforetak som tar sikte på å skape produkter som er markedsledere, både når det gjelder ytelse og sikkerhet. Fassis designere jobber med de mest avanserte dataprogrammene, og kan simulere hva som faktisk vil skje når kranen brukes: harde stresstester brukes på prototyper for å verifisere i praksis det designprosessen har forutsatt. Hensynet til kvalitet begynner med materialvalget og fortsetter i de strukturelle detaljen, fra stål til den økologiske lakken som blir påført slik at Fassi kan garantere de høyeste nivåene av kjemisk og fysisk motstand og bevaring over tid.
Design i samsvar med europeisk standard EN 12999 – norsk standard NS-EN 12999:2011+A1:2012. Materialtretthetstest klasse H1B3.

Finner du ikke akkurat de parametrene du er på jakt etter i standardsortimentet på sidene våre, er det fint om du tar kontakt. Kanskje kan vi da ta kontakt med Fassi og se om det finnes en løsning for deg "der ute"?

Dette byr Fassi M25A på:
Walvoil ventilblokksystem med separat proporsjonal styrt funksjon for sving, løft og utskyving. Nødstoppkontakt samt montert med hydraulisk trykkmåler. Svingsystem med hydraulisk drevet snekkesystem med max. 325° svingvinkel.
Kranfundament - støpejernsfundament er mange ganger sterkere end opsvejst fundament. Ved å
benytte støpt fundament oppnås større styrke og holdbarhet samt vektbesparelse, da materialet er
formet til den spesifikke oppgaven.
Støttebensfundamentets uttrekkbare støttebensbommer er montert med sliteforinger med lav glidemotstand, som gjør de manuelt uttrekkbare støttebenbena lette å trekke ut og inn, samtidig som de trenger minimalt med vedlikehold og minimalt med smøring.
Betjeningsenheten har proporsjonalt styrte ventiler, noe som gir en presis, behagelig og enkel kranbetjening. Kranen kan styres både fra høyre og venstre side.