F660RA

Løftelapasitet:

opp til 62,05 tm

Maks rekkevidde:

opp til 30,45 m med jib

Dimensjoner:

L 1,59 m - B 2,50 m - H 2,46 m

Detaljer:

FX800 control unit
D900 digital distributor bank
RCH/RCS radio remote control unit
ADC automatic dynamic control flow sharing

Annen beskrivelse:

XP device
Prolink system with double linkage
continuous rotation on a slew ring

Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til kraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

Fassi-kranene er utviklet av et designforetak som tar sikte på å skape produkter som er markedsledere, både når det gjelder ytelse og sikkerhet. Fassis designere jobber med de mest avanserte dataprogrammene, og kan simulere hva som faktisk vil skje når kranen brukes: harde stresstester brukes på prototyper for å verifisere i praksis det designprosessen har forutsatt. Hensynet til kvalitet begynner med materialvalget og fortsetter i de strukturelle detaljen, fra stål til den økologiske lakken som blir påført slik at Fassi kan garantere de høyeste nivåene av kjemisk og fysisk motstand og bevaring over tid.
Design i samsvar med europeisk standard EN 12999 – norsk standard NS-EN 12999:2011+A1:2012. Materialtretthetstest klasse H1B3.

Finner du ikke akkurat de parametrene du er på jakt etter i standardsortimentet på sidene våre, er det fint om du tar kontakt. Kanskje kan vi da ta kontakt med Fassi og se om det finnes en løsning for deg "der ute"?

Fassi F660RA he-dynamic har følgende standard oppsett:
RAMME - Ramme med spor for festing av trekkstang eller for integrert støtteramme for begrensning til passende høyde. Ramme er tilgjengelig på forespørsel også i "LP" versjon (Lav Profil) med integrert underramme som begrenser høyden av oppsettet.

TANK - Plastikktank, spesielt motstandsdyktig mot støt og mot korrosjon fra utenforliggende elementer.

UTRIGGER - Hydraulisk uttrekkbare utriggere med leddet utrigger med fotplate i støpt materiale. Slanger montert inne stabilisatorstøtter. Uavhengig hydraulisk fordeling for styring av støtteben. Kan også aktiveres ved hjelp av radiokontroll. Tilgjengelig med hydraulisk tiltbare utriggere.