F165A

Løftelapasitet:

opp til 16,1 tm

Maks rekkevidde:

opp til 22,55 m med jib

Dimensjoner:

L 0,58 m - W 2,06m - H 1,77 m

Detaljer:

control unit FX500
D850 digital distributor bank
RCH/RCS radio remote control unit
ADC automatic dynamic control flow sharing

Annen beskrivelse:

e-active (.0) og e--dynamic (.1)
XP device
active version (.0): without linkage
rotation 390° with rack and pinion
Prolink system with double linkage
rotation 416° with rack and pinion (.1)

Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til kraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

Fassi-kranene er utviklet av et designforetak som tar sikte på å skape produkter som er markedsledere, både når det gjelder ytelse og sikkerhet. Fassis designere jobber med de mest avanserte dataprogrammene, og kan simulere hva som faktisk vil skje når kranen brukes: harde stresstester brukes på prototyper for å verifisere i praksis det designprosessen har forutsatt. Hensynet til kvalitet begynner med materialvalget og fortsetter i de strukturelle detaljen, fra stål til den økologiske lakken som blir påført slik at Fassi kan garantere de høyeste nivåene av kjemisk og fysisk motstand og bevaring over tid.
Design i samsvar med europeisk standard EN 12999 – norsk standard NS-EN 12999:2011+A1:2012. Materialtretthetstest klasse H1B3.

Finner du ikke akkurat de parametrene du er på jakt etter i standardsortimentet på sidene våre, er det fint om du tar kontakt. Kanskje kan vi da ta kontakt med Fassi og se om det finnes en løsning for deg "der ute"?

Fassi F165A e-dynamic byr på følgende standardutstyr:
Ramme – Rammen og nedre del av kranen er utformet i støpestål for perfekt spenningsfordeling og bedre stivhet. Fravær av sveiseskjøter sikrer at kranen byr på gode egenskaper mht materialtretthet.

Skjøtebommer med styring for ”tvungen” sammenfolding reduserer vertikal og horisontal avstand og sikrer større holdbarhet. Spesielle materialer i styreskoene sikrer høy glideevne og lave smørekrav.

Oljetank - Plastikktank, spesielt motstandsdyktig mot støt og mot korrosjon fra utenforliggende elementer.

Smøresystem - sentralisert smøringsystem av rammen for å sikre lettere tilgang for vedlikeholds- og kontrollvirksomhet.

Støtteben - hydraulisk uttrekkbare støtteben også i "ekstra bred" versjon, med leddet fotplate og hydraulikkslanger montert inne i støttebena. Uavhengige hydraulisk distributør for kontroll av støtteben;
kan også styres ved hjelp av radiostyring (ekstrautstyr). Tilgjengelig som manuell eller hydraulisk tiltbare støtteben.

Versjon C - kranversjon med en kortere sekundær arm som tillater større høyde av løfting uten å bruke flere bommer. Dette gir muligheten til å løfte spesielt klumpete og tung last vertikalt. Automatisk foldesystem for posisjonering av bommene i transportstilling når kranen er foldet inn bak førerhytten.
Fassi XP (Ekstra Kraft) system aktiverer et kraftoverskudd i de fleste problematiske situasjoner, nettopp når det er nødvendig med en reduksjon hastigheten av kranbevegelser, men samtidig få økt løftekapasitet.