F295A - RA

Løftelapasitet:

opp til 28,3 tm

Maks rekkevidde:

opp til 26,70 m med jib

Dimensjoner:

L 1,17 m - B 2,53 m - H 2,46 m

Detaljer:

FX800 control unit
D850 digital distributor bank
RCH/RCS radio remote control unit
ADC automatic dynamic control flow sharing

Annen beskrivelse:

Prolink system with double linkage
rotation 400° with rack and pinion

Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til kraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

Fassi-kranene er utviklet av et designforetak som tar sikte på å skape produkter som er markedsledere, både når det gjelder ytelse og sikkerhet. Fassis designere jobber med de mest avanserte dataprogrammene, og kan simulere hva som faktisk vil skje når kranen brukes: harde stresstester brukes på prototyper for å verifisere i praksis det designprosessen har forutsatt. Hensynet til kvalitet begynner med materialvalget og fortsetter i de strukturelle detaljen, fra stål til den økologiske lakken som blir påført slik at Fassi kan garantere de høyeste nivåene av kjemisk og fysisk motstand og bevaring over tid.
Design i samsvar med europeisk standard EN 12999 – norsk standard NS-EN 12999:2011+A1:2012. Materialtretthetstest klasse H1B3.

Finner du ikke akkurat de parametrene du er på jakt etter i standardsortimentet på sidene våre, er det fint om du tar kontakt. Kanskje kan vi da ta kontakt med Fassi og se om det finnes en løsning for deg "der ute"?

Dette byr Fassi F295a e-dynamic på:
Evolution er "TOP"-sortimentet som omfatter de mest avanserte løsninger for kraner til lastebiler. Kjernen i systemet er de elektroniske Evolution-systemene: kontrollenhet, digital distributør, fjernkontroll,
ADC kombinert ved hjelp av en CANBUS transmisjonsprotokoll, og koordineringen av det omfattende administrasjonssystemet IMC (Integral Machine Control). Disse systemene, sammen med utmerket synergi mellom de doble hydraulikksystemene og Prolink-funksjonen, resulterer i en eksepsjonell kranytelse i forhold til fart og kraft, med høyeste sikkerhetsnivå.
Kontrollenhet FX800 - Hydraulikkfordeler D850 - Styringsenhet RCH / RCS - Dynamisk kontroll ADC.

Det eksklusive FX800 Evolution-systemet som elektronisk styrer belastningsforhold for kranen, hydrauliske og manuelle endringer, samt vinsjen, og styrer løftemomentet med mulighet for å aktivere ulike arbeidsområder i forhold til stabilitetsforholdene for lastebil/kranenhet. I tillegg registrerer og sender den arbeidsdata og viser automatisk periodisk vedlikehold.
Multi-funksjon hydraulisk fordeler D850 med digital anti-metningssystem som administrerer olje som leveres av pumpen til alle funksjoner som krever det, og sikrer en perfekt multifunksjon, samt unngår ukontrollerte funksjoner i fordeleren. Sammen med Fassi FX (Ekstra Raskt) system, garanterer det en fantastisk flyt og hastighet av funksjonen. Egne spaker for nødstyring.
Hydraulisk uttrekkbare utriggere med slanger inne i støttebena.
Hydraulisk fordeler for den doble sidekontrollen av støttebena.
Den siste RCH/RCS radio fjernkontroll med bredt analogisk display for å kontrollere kranens bevegelser og støttebenas avstand. Den integrerte ADC-enheten sikrer kranens struktur og stabilitet.
Fassi XP (Ekstra Kraft) system aktiverer et kraftoverskudd i de fleste problematiske situasjoner, nettopp når det er nødvendig med en reduksjon hastigheten av kranbevegelser, men samtidig få økt løftekapasitet.
Original MPES system (Multi-Power Extension System), for eksepsjonell inn / ut-hastighet i bevegelsene av de teleskopiske bommene, som består av en rekke uavhengige bukker med lik kraft, koblet i parallell. Standard oljeregenererende ventil.
Exclusive Prolink Fassi system, bygget opp av en lengre sekundær løftebukk i forbindelse med lenkesystemet, slik at man kan øke arbeidsvinkelen ved 15 grader over nominell linje.
Rammen og nedre del av kransøylen er støpt i stål for perfekt spenningsfordeling og større stivhet. Fraværet av sveising sikrer at kranen har utmerkede egenskaper mht materialtretthet.
Rack rotasjon med selvsentrerende slitasjeplate i støpejern: sikrer riktig og konstant kopling mellom tannhjulet og stativet, og unngår slitasje på tennene.
Skjøtebommer med styring for ”tvungen” sammenfolding reduserer vertikal og horisontal avstand og sikrer større holdbarhet.
Sentralisert smøringssystem gir lettere tilgang for vedlikehold og kontroll.
Plastikktank, spesielt motstandsdyktig mot støt og mot korrosjon fra utenforliggende elementer.