Nord-Kran

Nord-Kran er kjent for å bygge sterke men lette påbygg til lastebil, tilhenger, pick-up og andre spesialløsninger. Vi leverer en av markedets beste nyttelaster, og er fleksible og løsningsorienterte i vårt arbeid. Har du spesielle behov, eller trenger en fleksibel løsning? Vi leverer også marinekraner i alle størrelser. Ta kontakt med oss da, vel!

Vi har vært i markedet siden 1974, og har siden da jobbet aktivt for å bygge Nord-Kran til en merkevare med påbygg og kran som en enhet. Vi utvikler oss stadig, og jobber aktivt for å alltid kunne tilby best kvalitet og best service i markedet.
Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til lastebilkraner og minikraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

FASSI - MARKEDSLEDENDE ITALIENSK DESIGN

Fassi-kranene er utviklet av en italiensk familiebedrift som tar sikte på å skape produkter som er markedsledere, både når det gjelder ytelse og sikkerhet.

Fassi har vært i markedet siden 1965, og har siden da blitt synonymt med produkter av ypperste kvalitet, med et fint design på toppen. Fassis designere jobber med de mest avanserte dataprogrammene, og kan simulere hva som faktisk vil skje når kranen brukes: harde stresstester brukes på prototyper for å verifisere i praksis det designprosessen har forutsatt. Hensynet til kvalitet begynner med materialvalget og fortsetter i de strukturelle detaljen, fra stål til den økologiske lakken som blir påført slik at Fassi kan garantere de høyeste nivåene av kjemisk og fysisk motstand og bevaring over tid.

Våre produkter

Krantilbehør

Review employee safety best practices, identify and overcome the most common challenges using Safety Officer and Workplace.

Last ned Brosjyre ➝

Tam Krankløftere

Review employee safety best practices, identify and overcome the most common challenges using Safety Officer and Workplace.

Tam krokløftere fra 3 til 40 tonn.
2- og 3-akslede krokløfthengere med eller uten tipp.
Mobile og stasjonære komprimatorer.

Nord-Kran leverer marinekraner til de fleste bruksområder

Review employee safety best practices, identify and overcome the most common challenges using Safety Officer and Workplace.

Nordmenn er et sjøfolk, og fiskeri- og marine næringer er en av hjørnesteinene i norsk industri. Slik har det vært i over tusen år, og det kommer antakelig til å være slik i noen hundre år til. Nord-Kran leverer kraner til denne stolte industrien, og er med på å bidra til at våre stolte sjøfartstradisjoner holdes ved like.

Marinekraner fra 1 til 215 tonnmeter
Nord-Kran leverer Fassi-kraner i et bredt spekter til marine bruksområder, i størrelsesorden fra 1 til 215 tonnmeter. Disse kan tilpasses til de fleste konstruksjoner, enten en er ute etter båtkran, kaikran, bryggekran, skipskran eller sjøkran.Det vi vet, er at det er behov for flere tunge og vanskelige løft, i særdeles krevende omgivelser og klima. Derfor trenger man også en kran man kan stole på, som er holdbar og tåler et norsk kystklima.  Disse unike, norske behovene har gjort oss meget fleksible og tilpasningsdyktige etter kundens spesifikke behov, og Nord-Kran ser løsninger der løsningen kanskje ikke alltid er like åpenbar.

Fassi - en italiener med norsk tilnærming
Nord-Kran og Fassi har levert marinekraner til det norske markedet i årtier, og har sammen dratt verdifull lærdom ut av dette når nye kraner og bruksområder skal utvikles. Byggekvalitet, funksjonalitet og stabilitet har blitt synonymt med Fassi's kranløsninger, og dette er intet unntak når det gjelder sjøkraner. Saltvann og sjøsprøyt kan være en stor utfordring for alle metallkonstruksjoner, men Fassi og Nord-Kran leverer løsninger som er holdbare og særdeles godt tilpasset de utfordringene en måtte møte på langs norskekysten.

Ta kontakt - sammen finner vi en løsning
Om du er i tvil, eller har noen spørsmål om dine muligheter til å bestille et Fassi-produkt til ditt bruksområde, ta kontakt med oss, så finner vi en løsning for akkurat dine behov.

Enten en er på jakt etter båtkran, kaikran, bryggekran eller sjøkran - Fassi og Nord-Kran har en løsning som kan tilpasses ditt konkrete behov.

Fassi crane F800XP on a marine boat.

Nord-Kran - Din leverandør av kranprodukter

Review employee safety best practices, identify and overcome the most common challenges using Safety Officer and Workplace.

Nord-Kran er kjent for å bygge sterke men lette påbygg til tilhenger, lastebil, pick-up, marine og andre bruksområder. Vi leverer en av markedets beste nyttelaster, og er fleksible og løsningsorienterte i vårt arbeid. Har du spesielle behov, eller trenger en fleksibel løsning? Ta kontakt med oss da vel!Uten kranbiler stopper Norge!

Nord-Kran er importør av Fassi kraner og autorisert påbygger av ekstrautstyr til lastebiler - alt fra containerrammer til komplette planpåbygg. Gjennom årene har vi sett hvordan viktigheten av et godt sortiment, både innenfor løfteutstyr, tilbehør og tjenester, bare har økt. I dag brukes lastebiler påmontert kraner i så å si alle typer frakt. Fassi har bl.a. et eget sortiment leddbomkraner, spesielt egnet for bruk på byggeplasser, der kravet til høye og tunge løft er kombinert med krav til horisontal frakt av større mengder gipsplater, planker, isolasjon o.l. I tillegg er mange byggeplasser i dag planlagt for bruk av biler med eget løfteutstyr; å leie inn mobilkraner eller sette opp egen byggekran krever en viss størrelse på prosjektet for å kunne forsvare kostnadene med slike. Vi fører nå også spesialkraner fra kvalitetsleverandøren Jekko, en annen stolt italiener. Kranene kan betegnes som mikrokran, microkran, spesialkran, og miljøkran.

Review employee safety best practices, identify and overcome the most common challenges using Safety Officer and Workplace.

Skal det løftes, har vi både løfetutstyr og kompetanse
Å ha en kran på eget kjøretøy gir en ekstra dimensjon ut over det å ha et plan å frakte gods på. Det gir deg friheten til å kunne takke ja til oppdrag du ellers måtte la gå til andre, i tillegg til at du kan markedsføre aktivt at du tar "hele" jobben - lasting, kjøring og lessing. På millimeteren. Foruten Fassis brede sortiment fra tungløftere i toppklasse til de minste mikrokranene for pick-uper, har vi Tam krokløftere fra 3 til 40 tonn.2- og 3-akslede krokløfthengere med eller uten tipp. Mobile og stasjonære komprimatorer. Og trenger du spesial ekstrautstyr, har vi både Rozzi grabber, klør, rotatorer og demoleringsutstyr fra en av verdens største produsenter av denne typen utstyr, samt Tizmar pallegafler, grabber, rotatorer og klør.

Det er ikke bare å bygge på
Det er en grunn til at du må bruke en autorisert påbygger når du skal ettermontere utstyr på en lastebil eller pck-up. Det finnes en europeisk standard for slike påbygg, som også gjelder i Norge; NS-EN 12999:2011+A1:2012. Denne standarden regulerer hvordan man skal og må utføre alle typer påbygg, samt dokumentasjon på hvordan jobben er beregnet, gjennomført, kontrollert og testet.

Review employee safety best practices, identify and overcome the most common challenges using Safety Officer and Workplace.

Har du spørsmål? Spør!
Har du spørsmål om krandimensjonering, krav til størrelse på lastebil i forhold til kran og arbeidsområder, priser for ettermontering av dette og hint - ikke nøl. Kom til oss med spørsmålene dine. Dette er vår hverdag - ikke din. Dessuten koster det jo ikke noe å spørre...

Nyheter