Lidenskap for kran og nyttelast i over 45 år!

Vi er stolte av at vi siden 1974 har jobbet aktivt for å bygge Nord-Kran til en merkevare med påbygg og kran som en enhet. Vi utvikler oss stadig, og jobber aktivt for å alltid kunne tilby best kvalitet og best service i markedet.

Nord-Kran har spesialisering innen løfteutstyr til lastebiler. Vi er importør av de anerkjente italienske Fassi-kranene som brukes av blant annet US Army og FN. Andre produkter vi tilbyr er fra kjente merkevarer som TAM, Rozzi og Tizmar.

Vi er rådgivere for våre kunder, og optimaliserer montering og utstyr basert på kundens behov. Våre rådgivere vet hvilket utstyr som er best egnet til de ulike jobbene, og hvilket tilbehør eller forsterkninger som eventuelt er nødvendig for et godt resultat. Vi har et autorisert påbyggerverksted der vi utfører alle typer påbygg og vedlikehold av alt utstyr vi leverer.

“Det er arbeidet som skal utføres eller nytten utstyret skal ha som er det viktigste, ikke hvilke produkter som benyttes. Du kjøper ikke bormaskin, du kjøper hull!” sier Per Olav Ulstad, salgsansvarlig i Nord-Kran.