Fleksibel kran fra Fassi til Fosby AS

Fosby As har vært en av østlandets største kran- og transportfirmaer siden 70-tallet. Ettersom oppdragene blir flere og mer varierte er det viktig å kunne være fleksible.

Daniel Rolland kjører Scania 520 med en Fassi F425RA med løftekapasitet på opptil 9,5 tonn, og er daglig på små og store oppdrag der det er viktig å komme til både med og uten henger.

Det som er så bra med denne krana er at jeg kan utføre rene løfte oppdrag på byggeplasser, men på grunn av at krana ikke er så stor, har vi fortsatt mulighet til å legge til 20 tonn nyttelast.

Fosby As har kraner som kan løfte tyngre og lengre, men denne krana kan gjøre de fleste jobber og gir god fleksibilitet.


Siden Fosby driver med utleie av stillas, lift og anleggsmaskiner er han helt avhengig av å kunne kjøre med forskjellige typer hengere etter behov. 

I løpet av en dag kan jeg utføre alt fra transport av anleggsmaskiner og løfting av byggevarer på en byggeplass til å løfte på plass alt fra lyktestolper og andre monteringsoppdrag.

Fassi kraner fra Nord-kran gir en fleksibel hverdag for transportører. Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan tilpasse en kranløsning for dine behov, ta kontakt!