Storkran til innlandet

I sommer ferdigstilte vi en montering av Fassi F1650 kran, som skal brukes til rene løfteoppdrag hos Lillehammerfirmaet Kim Johannesen Kran & Transport AS.

Det spesielle med denne Fassikranen er at den i mange tilfeller kan løfte like mye som en mobilkran og samtidig komme til på steder store mobilkraner ikke kommer til. Det gir en mye større fleksibilitet i hverdagen.

Kombinasjonen av at bilen kommer seg frem og løftekapasiteten gir denne kranen en stor fordel og er en skikkelig skjønnhet, om vi får si det selv.

Kim Johannesen og sjåfør Lars Støp er fornøyd med den nye kranbilen levert av Norsk Scania Lillehammer.

For Kim Johannesen er er fleksibiliteten kranen gir som gjør det verdt å gå opp i denne størrelsen.
- Vi har både lastebilkraner og mobilkraner. De største oppdragene benytter vi mobilkranene til, men det er ofte vi må ut på småveier der mobilkranene blir for store, så med en slik ny monsterkran blir vi utrolig mye mer fleksible. Denne krana kan ta både små og store oppdrag, og kommer også til der de store mobilkranene kommer til kort.

Det er en skikkelig muskel som vi sender fra oss til innlandet. Både bil og kran er lakkert i samme dyp blå metallic.


Denne Fassi F1650 kranen er en av de strøste lastebilkranene i Norge og vi gleder oss over at teknologien og utviklingen av disse kranene gir kundene våre muligheten til en mer fleksibel hverdag. Vi ønsker også å takke Norsk Scania Lillehammer for oppdraget.