F710RA

F710RA

Nord-Kran er et autorisert påbyggerverksted som, i tillegg til kraner, står for alle typer påbygg; fra containerrammer til komplette planpåbygg. Agenturet på Fassi kraner har gitt oss tilgang til et unikt sortiment, fra de aller minst kranene for små pick-uper til de virkelig store "mastodontene" - representert ved F2150RA xhe-dynamic. Vår minste påbyggingsvariant, M10A, er ikke mer enn 34 centimeter bred - mens storegutt F2150RA bygger det mangedobbelte i bredden. Slik kan kundene våre velge mellom rundt 30.000 ulike konfigurasjoner, basert på standardutstyr og tilleggsutstyr for den enkelte kranvariant. Vi leverer kraner fra 1 - 215 t/m.

Fassi-kranene er utviklet av et designforetak som tar sikte på å skape produkter som er markedsledere, både når det gjelder ytelse og sikkerhet. Fassis designere jobber med de mest avanserte dataprogrammene, og kan simulere hva som faktisk vil skje når kranen brukes: harde stresstester brukes på prototyper for å verifisere i praksis det designprosessen har forutsatt. Hensynet til kvalitet begynner med materialvalget og fortsetter i de strukturelle detaljen, fra stål til den økologiske lakken som blir påført slik at Fassi kan garantere de høyeste nivåene av kjemisk og fysisk motstand og bevaring over tid.
Design i samsvar med europeisk standard EN 12999 – norsk standard NS-EN 12999:2011+A1:2012. Materialtretthetstest klasse H1B3.

Finner du ikke akkurat de parametrene du er på jakt etter i standardsortimentet på sidene våre, er det fint om du tar kontakt. Kanskje kan vi da ta kontakt med Fassi og se om det finnes en løsning for deg "der ute"?

Spesifikasjoner

Løftekapasitet:
Opp til 68,50 tm
Maks rekkevidde:
Opp til 30,45 m med jib
Dimensjoner:
W 2,50, L 1,50, H 2,45
Detaljer:
IMC integral machine control
FX900 control unit
D900 digital distributor bank
V7RRC radio remote control unit
ADC automatic dynamic control
flow sharing

CHARACTERISTICS:
dynamic version (.2): with linkage
XP device
Prolink system with double linkage
continuous rotation on a slew ring
Annen beskrivelse:
Standardutstyr:
IMC - Intergral Machine Control
ADC - Automatic Dynamic Control
RCH/RCS - Radio Remote Control
D900 - Digital Multifunction Distributor Bank
FX900 - Fassi Electronic Control
FX901 - Touch Screen Display
FSC - Fassi Stability Control
CPM - Crane Position Monitoring
OTC - Oil Temperature Control
FS - Flow Sharing
XF - Extra Fast
MPES - Multi Power Extension System
FL - Full Lift
PROLINK - Progressive Link
UHSS - Ultra High Strength Steel
FWD - Fewer Welded Design


Tilleggsutstyr:
JDP - Jib Dual Power
ME - Manual Extension
OHT - Outrigger Hydraulic Tilt
FSA - Fassi Smart App