Transport & Logistikk messe for påbyggere

Publisert 5.september 2019

Den 26.-28. september møtes hele transport- og logistikknæringen hverandre på Norges Varemesse på Lillestrøm. Antall medlemmer i Påbyggergruppen har aldri vært større, og utstillingen – på hele 38 000 m2 – er utsolgt.

Det er svært hyggelig at Nord-Kran A/S også er med oss i år, sier Hans Otto Westli som er styreleder i Påbyggergruppen i Norsk Industri.

Når Transport & Logistikk 2019 åpner dørene 26. september 2019, kan publikum meske seg i en transportmesseopplevelse som overgår alt som tidligere har vært arrangert på norsk jord, sier en fornøyd styreleder som har hele 18 medlemsbedrifter med seg når dørene åpnes i september.

Messedelen forblir gratis

Har du tenkt deg på gigantarrangementet Transport & Logistikk 2019? Da kan du glede deg over at inngangen til messedelen også denne gangen er gratis, hvis du forhåndsregistrerer deg på nettet. Klikk her >

Nord-Kran A/S håper at alle våre kunder og samarbeidspartnere har mulighet til å treffe oss ved standen vår U26. Vi stiller ut en rekke av Fassi sine modeller, og har også med oss noen nyheter.

Vel møtt!