Fassi kraner

Nord-Kran AS leverer Fassi kraner fra 1 til 210 tonnmeter - og har vært din Fassi leverandør i mer enn 35 år!

Fassi er Italias ledende kranprodusent og startet sin produksjon i 1964. Dette året produserte Fassi omkring 15 kraner. I 1968 fikk Fassi sin første utenlands representant - i Frankrike. Allerede i 1972 ekspanderte bedriften til å dekke alle de store markedene i Europa.
I 1987 kom en ny milepæl, da konsernet involverte seg i kraner til militære formål; en satsing som i dag betyr leveranser til kontraktører som FN og US Army.
I dag leverer bedriften over 60 ulike kraner med over 30.000 ulike konfigurasjoner. Det betyr skreddersydde løsninger for spesialformål, samt et utrolig bredt standardtilbud.
90% av Fassi kraner bygges av konsernets fem selskap i deres 11 fabrikker. Disse omfatter alt fra konfigurering av spesielle ønsker, montering og testing.
Fassi er i dag representert over hele verden, både med forhandlere og ettersalgs- og servicefasiliteter. Det er også verdt å nevne de siste årenes satsing på ulike styringsverktøy - kalt "Techno Chips" - som berøringsskjermer, elektronisk kontroll, radiostyring, stabilitetskontroll, posisjoneringskontroll m.m. Fassi har også utviklet en SmartApp for smarttelefoner; denne gjør det mulig å analysere kranbruken og legge inn styringsparametre for den enkelte krans funksjon i en gitt arbeidssituasjon.

Små kraner

fassi01

1-12 tonnmeter
Små Fassi-kraner til små lastebiler, pick-uper og marine - levert av Nord-Kran


Mellomstore kraner

fassi02

12-35 tonnmeter
Nord-Kran leverer mellomstore Fassi-kraner til tilhenger, lastebil og marine


Store kraner

fassi03

35-215 tonnmeter
Nord-Kran er importør av store italienske Fassi-kraner til lastebil og marine